Tjänster

Vi levererar IT- och verksamhetstjänster i premiumklassen!

Vi levererar
IT- och verksamhetstjänster i premiumklassen!

Med 20 års erfarenhet inom IT-konsultbranschen vet vi hur er infrastruktur skall designas, byggas och förvaltas genom åren och minst lika viktigt, hur det skall utnyttjas till fullo i er verksamhet.

IT-miljön med de anställdas utrustning och tjänster skall hela tiden vara steget före när verksamheten växer och förändras. Det skall helt enkelt fungera som ett väloljat maskineri. Vi utför därmed inte brandsläckning hos våra kunder, utan är steget före så att ni som kund kan sova gott om natten.

IT skall effektivisera er verksamhet och få bort onödiga manuella mellanhänder som kan lösas snabbare av moderna IT-system som gör jobbet åt er.

Ducam är ett litet och agilt företag och vi håller en servicegrad som ni helt enkelt inte finner i stora konsultbolag.
Ringer ni på självaste julafton så svarar vi. Ni som kund blir som en stor fisk i en liten damm och vi behandlar er med största lyhördhet och engagemang.

man finding a solution illustration

Infrastruktur

Vi hjälper er med infrastrukturen, servrar och även säkerheten som genomsyrar hela IT-miljön.

Vill ni så tar vi även hand om driften så att ni kan fokusera på annat.

Med proaktivt underhåll så kan ni sova gott om natten och känna er säkra på att kunna fortsätta jobba produktivt utan att tänka på strulande IT-system.

Vi jobbar främst mot små och medelstora företag som oftast vill fokusera på annat än IT och ett helhetsåtagande är inte ovanligt där vi helt tar hand om er IT och allt styrs av behov utan köptvång eller invecklade avtal.

man using computer illustration

Verksamhet

När teknik och alla system fungerar som de skall, så är nästa steg att säkerställa att ni utnyttjar era system till fullo.

Vi hjälper er att utvärdera ert arbete med era system, så att ni inte har onödiga manuella processer som kan lösas av smarta IT-system.

Exempelvis så kan era kunder göra delar av det jobb ni gör i dagsläget, helt utan att försämra servicegraden för dem.

Hör av er till oss så berättar vi mer om hur IT väsentligt kan effektivisera ert artbete.

man surrounded by icons illustration